Har ni kunder med speciella och unika krav?

Ring eller e-maila oss!

Vi är mycket starka på att hantera kravbilder från företag med höga ambitioner och lönsamhetskrav. Ni som har kunder som inte accepterar avvikelser, produktåterkallelser eller omarbetningar, kontakta ossl.Vi kan detta!

Vill er kund ha 0 (noll) ppm felleveranser? Bra, då har vi en del förslag! Börja med att ta bort händelsestyrda aktivteter...

Om oss, historik

Vi startade 1991 i Järfälla. Vi har genomfört hundratals systemaktiviteter typ ISO-9000/14001-systemuppbyggnad, revisioner, riskanalyser och utbildningar. Vi integrerar bl.a. kvalitets-, miljö och arbetsmiljösystem, klara att certifiera.

Erfarenheter är bl.a. hos/inom: ABB, Siemens, LED/Opto, kablage-produktion, tjänsteorganisationer, mekanik, elektroteknik, petroleum, automotive, bilverkstad, medicinteknik, kemiföretag, petroleumindustri, elektronikproduktion, skyddsobjekt, CRM databaser, SQL-databaser, mm.

Geografitaggar: Litauen, Estland, Norge, Tyskland, HongKong, UK, USA och Singapore.

De senaste åren har corona påverkat mycket, och vi fokuserar just nu på uppdrag från tjänsteproducerande institut i Asien och i Amerika. T.ex. gäller det utbildning inom management, riskanalyser och revisionsteknik.

Diverse relevanta länkar

www.sandholm.se      - Utbildningar, Program, Konsulter, Stockholm

www.sis.se                 - Utbildningsmaterial och standards, Stockholm

Kontakta oss gärna via detta formulär:

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. Använd gärna formuläret här, eller ring 070 -4955307.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.